Signateur Finans

Din partner for finansiering
Les mer

Vi skaffer de beste lånebetingelsene

w

Finansieringsløsning tilpasset ditt behov

Z

Selvstendig lånemegler

Din partner for finansiering.

Signateur Finans er din partner for finansiering. Vi samarbeider med etablerte finansinstitusjoner og hjelper deg som kunde med å oppnå de beste lånebetingelser utifra dine behov og situasjon. En personlig rådgiver vil bistå deg gjennom hele prosessen.

Det som skiller oss fra andre aktører er at vi bistår med alt under låneprosessen; fra start til slutt. Vi tar oss av alt som kreves for å få innvilget en søknad, og du skal være trygg på at du er i gode hender.

Vi har lang erfaring med rådgivning fra både bedrifts- og privatmarkedet noe som gjør at vi har opparbeidet oss mye kunnskap om aktørene i markedet. For oss er nøyaktighet, kvalitet og ærlighet sentrale verdier.

Tjenester

Signateur Finans hjelper kunden med å finne en finansieringsløsning tilpasset kundens behov. Vi kan bistå med konsultasjon med tanke på finansiering i størrelsesorden fra NOK 50.000 til NOK 2.500.000. Noen av finansieringstypene vi bistår med er forbrukslån, billån, boliglån og refinansiering.

Vi hjelper deg som kunde med å utarbeide en lånesøknad til bankene. Gir deg anbefalinger om hvordan vi skal skreddersy finansieringen ut i fra ditt behov og dine forutsetninger.

Vi følger deg opp helt frem til du har fått tilbakemelding fra bankene og er også tilgjengelige for spørsmål i etterkant.

I tillegg bistår vi med økonomisk rådgivning knyttet mot inkassosaker. Vi kan blant annet bistå til å ordne avtaler med kreditorer m.m.

Mål for samarbeid

Vi skal være en selvstendig lånemegler som skal gi sin samarbeidspartner økt omsetning gjennom økt kundemasse. Vårt mål er å bli en av de ledende innenfor konsultasjon av låneformidling.

KONTAKTPERSON

Kamran Ashraf

Daglig leder, Signateur Finans

Tlf: 55 60 93 93

E-postka@signateur.net

Kontaktskjema

13 + 7 =